Salame | |||||
Trans (g) | Mono (g) | Poli (g) | Sat (g) | Total de Lípidos(g) | |
1 fatia (10 cm de diâmetro x 0,3 cm de espessura) | - | 2,11 | 0,47 | 1,86 | 4,63 |
100 g | - | 9,19 | 2,02 | 8,09 | 20,11 |
Salame Duro ou Seco | |||||
Trans (g) | Mono (g) | Poli (g) | Sat (g) | Total de Lípidos(g) | |
100 g | - | 14,85 | 2,78 | 10,61 | 30,05 |
Salame Macio | |||||
Trans (g) | Mono (g) | Poli (g) | Sat (g) | Total de Lípidos(g) | |
1 fatia (11 cm de diâmetro x 0,25 cm de espessura) | - | 2,57 | 0,57 | 2,27 | 5,63 |
100 g | - | 9,19 | 2,02 | 8,09 | 20,11 |